(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Баптың отандық кәсіпорындарда экологиялық менеджмент жүйесін құру қажеттілігі. Олардың қызметі мен экологиялық саясатты жүзеге асыру негізінде бизнесті басқару түрлерінің жіктелуі.