(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Басқарудың әр түрлі нысандарын жұмыс істеуі мәселесімен бап мәмілелер, өз кезегінде, аралас экономиканы қалыптастыру. Назар аударыңыз авторлардың экономикалық аспектілерін ғана емес төленеді, сонымен қатар Қазақстанның ауыл шаруашылығы секторындағы кәсіпкерлік нысандарын перспективалы қалыптастырудың құқықтық мәселелер болып табылады