(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада әлеуметтік жаңашылдықтың маңыздылығы мен теориялық түсініктері берілген. Сондай-ақ әлеуметтік саладағы елеулі тенденциялар қарастырылған. Жаңа инновациялар парадигмасы әлеуметтік инновацияның негізі болып келеді. Әлеуметтік жаңашылдық – техникалық жаңашылдықтың нәтижесі болып табылады. Осы құбылыстың арнайы ерекшеліктерін ескере отырып, әлеуметтік және технологиялық жаңа-шылдықтың жүйелік бірігуі мен өзара байланысын жасауға болады.