(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Қазақстан Республикасы халқының табыстарының теңсіз бөлінуінің факторлары ретінде жаһандану процесі мен экономикалық өсу қарастырылады. Қазақстан үшін Кузнецтің болжамы статистикалық түрде дәлелденген