(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақала кедендік Одақтың интеграциялық үдерістегі маңызы мен қызметіне арналған. Мақалада Кедендік Одақтың құрылуына байланысты салықтық үндестіру, валюталық және ақша несиелік қатынастардың реттелу тәртібі мазмұндалған. Кедендік Одақтың Бірыңғай Экономикалық Кеңестік құрудың негізі екені тұжырым- далған.