(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2016)
Мақалада нарықтық экономикасы бар елдердегі, оның ішінде Қазақстанда, республикамыздың дамуының экономикалық тұрақсыздығының факторлары ретінде жұмыссыздық пен көлеңкелі экономиканың динамикасы талданып, олардың отандық экономикаға жағымсыз әсерін азайту бойынша ұсыныстар беріледі.