(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2016)
Стратегия компанияның перспективті даму приоритеттерін оның әлуетті инновациялық деңгейімен байланыстыруға, өндірістің жаңа сапасын және басқаруды компания мақсатына жетуінің басты құралын өңдеуге бағытталған.