(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада ақша қаражаттарының қозғалысы есептілігінің мазмұны мен тəртібі қарастырылған. Есептілік «Сияние» АҚ-ның негізгі қызметтерінің көрсеткіштерінің негізінен алынған жəне шығындарды жабу кездері бойынша ақша қаражаттарының қажеттілігін көрсетеді.