(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Берілген мақалада кредиттік жүйе жағдайындағы Қазақстанның екі жоғары оқу орынының: Қазақ-Британ техникалық университеті мен Қазақстан менеджмент, экономика жəне бағдарлау институтының қаржылық жоспарлау əдісі мен оқыту бағасы есебінің салыстырмалы анализі жасалған. Мақала аналитикалық тұрғыда жазылған жəне де əр университеттің басқа да жоғары оқу орындарын өз қызметін жоспарлауда қолдана алатын басым жақтары қарастырылған.