(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Жұмыстың терминдеріндегі жүйе мағынасы бір-бірімен байланысты және айқындалған, бірлікті құрастыратын қарым-қатынастағы элементтердің реттелген жиынтықтарын түсіндіреді. Бұл мақалада аймақтарға экономикалық өсуге жету арқылы бүкіл республикалық экономиканы жақсартуды қамтамасыз ету көрсетілген. Жалпы аймақтық экономиканың негізгі тапсырмасы аймақтардың экономикалық және әлеуметтік даму стратегиясын жасап шығару болып табылады.