(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада қәзіргі таңдағы ең өзекті тақырыптардың бірі Қазақстанның индустриалды-инновациялық даму кезеңіндегі Қазақстан мен Германия арасындағы экономикалық ынтымақтастықтың даму стратегиясына байланысты екі ел арасындағы іс-шаралар қарастырылған.