(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Берілген мақалада мемлекеттік қызметтің модернизациясының сұрақтары қарастырылады, сонымен қатар Қазақстан және Ресейдегі мемлекеттік қызметтегі институттар арасындағы салыстырмалы анализ өткізіледі.