(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Айтылмыш мақалада аудиттың дамуының сұрақтары құрылыстық салада қарастырылады. Құрылыстық аудиттың составляющие ұсын. Аудиторлық тексерістің шұңғыл және алақандай бағдарламасы құрылыста мен тексерістің шығырының қасқайт- және іліктес рәсімнің тізбесімен ұсын. Финанс есептіліктің предварительного зертте- әдістері құрылыста ұсын.