(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада Орта және Шығыс Еуропа, Қазақстан экономикаларындағы бар трансмиссиялық механизмінің банк каналы зерттеледі. Қазақстан банк секторына шолу беріледі. Онда Герфиндаль коэффициенті бойынша банк секторында жоғары деңгейлі концентрация болуы табылады.