(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада банкроттық институты мемлекеттің макроэкономикалық стратегиясының функциясын орындау керек екені көрсетілді. Дәрменсіздікті реттеудің шетелдік модельдері және казақстандық экономиканы басқарудың президенттік жүйесінде банкроттық институттың даму жолдары келтірілді.