(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада автор мемлекеттің инновациялық қызмет саласындағы рөлін арттыру мәселесін түсіндіреді, әлемнің әр түрлі елдерінде ғылыми-техникалық және инновациялық саясатты қалыптастыру және жүзеге асыру тетіктерін қарастырады, инновациялық саясатта экономикалық құралдарды қолданудың әлемдік және отандық тәсілдерін ұсынады.