(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада автор «сыйақы» және «өтемақы» ұғымының экономикалық мазмұны мен мағнасын қарастырады. Автор өтемақы негізі бойынша әр-түрлі елдердің ізденушілері бірынғай көзқарасқа келмегенін байандайды, сонымен бірге өтемақы туралы өз көзқарасын береді.