ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНДЫРУ ОРЫНДАРЫНДАҒЫ ДАЙЫН ӨНІМ ЖӘНЕ ТАЛДАМАЛЫ ЕСЕБІНІҢ ТАЛАПТАРЫН ОРЫНДАУ ШАРАЛАРЫН ЖЕТІЛДІРУ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
This article describes the procedure for maintaining and improving the accounting of finished products in catering