МЕЖДУНАРОДНАЯ ПРАКТИКА СОСТАВЛЕНИЯ И ПРИМЕНЕНИЯ КОНСОЛИДИРОВАННОЙ ФИНАНСОВОЙ ОТЧЕТНОСТИ. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада шоғырландырылған қаржылық есептіліктің халықаралық жасау тәжірибесі мен қолдануыкөрсетілген.***The international practice of composition and application of the consolidated financial statements is reflected in thisarticle.