ПРОЕКТНОЕ УПРАВЛЕНИЕ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ РК (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада жобалық басқарудың даму, ендіру және қолдану ерекшеліктері сипатталған. Сонымен қатар кәсіпорында ұйымдастырушылық құрылымын қолдану есебімен, жобалық басқарудың дамуы сипатталған.