АУТСОРСИНГ КАК ОСНОВНОЙ КРИТЕРИЙ ЭФФЕКТИВНОСТИ ПРОИЗВОДСТВА ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬСКОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Аутсорсинг механизмдерін пайдаланушы ірі кəсіпорындар өздері үшін тиімділігі аз операцияларданбосатылады. Сонымен бірге, ең алдымен сапаны бақылау, бірнеше жылдарға алдын ала шығындарды төмендету жоспарларын бірлесе жасау арқылы ірі кəсіпорындар өздерінің серіктестерінің тіршілік əрекетінің барлық аспектілеріне араласуы мүмкін.