ПРЕДПРИЯТИЯ РАЗВЛЕЧЕНИЙ КАК ЭЛЕМЕНТ ТУРИСТСКОЙ ИНДУСТРИИ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада зерттеу саласының бірқатар анықтамалары нақтыланып, тұжырымдалды жəне ұсынылатынқызметтердiң спектрi бойынша қазiргi көңiл көтерулер жəне көңiл көтеру индустрия объектілерiнiң негiзгiтүрлерiнiң классификациялық тізбегі көрсетілді.