ЗАРУБЕЖНЫЙ ОПЫТ РАЗВИТИЯ И ГОСУДАРСТВЕННОГО РЕГУЛИРОВАНИЯ ИННОВАЦИОННЫХ МАЛЫХ И СРЕДНИХ ПРЕДПРИЯТИЙ. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада кейбiр дамыған жəне шапшаң дамып келе жатқан елдердiң шағын жəне ірі кəсіпорындарсаласында инновацияны активтендіру жəне жаңа өңдеулерді жылдам коммерциялау процестерi, мемлекеттің барлық процестерге жүйелі келу қажеттілігін куəландырып, инновациялық қызметті халық шаруашылығының барлық салаларында жан-жақты ынталандыру Қазақстан экономикасын қарқынды жаңғыртуға негіз бола алатындығы қарастырылған.