РАЗВИТИЕ ТОРГОВО-ПОСРЕДНИЧЕСКОГО ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬСТВА В РК. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Осы мақалада Қазақстандағы шағын кəсiпкерлiктiң қалыптасу ерекшелiктері мен дамуы негiздері менкезеңдері баяндалады. ҚР iрi қалалары мен қарама-қайшы өлкелерде шағын кəсiпкерлiктің тiркелiп қойған жəне жұмыс iстейтiн субъекттерi туралы мəлiметтер көрсетілген.