(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада экологиялық маркетинг сияқты маркетингтің жаңа бағытының мəнісі ашылған. Оның бүгінгі күні табысты əрі бəсекеге қабілетті бизнес жүргізудегі маңызы көрсетілген. Сондай-ақ «антиэкологиялық» сипатты бизнес жүргізудің себептері қарастырылған. Мұндай мəселелерді экологиялық маркетингтің кешенді жүйесі арқылы шешу жолдары ұсынылған. Сонымен қатар мақалада экологиялық таңбалаудың маңыздылығына көңіл бөлінген.