(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада дағдарыс кезеңде кəсіпорындарда бренд-коммуникациялардың дамуы қарастырылған. Мақалада танымал жарнама берушілердің қызметіне талдау жасалынған, бренд-коммуникацияларды дамыту- дың əдістері қарастырылған.