(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада қаржылық жағдайдың жалпы бағалануы, активтер мен олардың қалыптасу көздерінің өзара сəйкестігі, ұйымның айналым капиталының көлемі мен қаржылық жағдайының тұрақтылығын болжау қарастырылған.