THE INNOVATIVE APPROACH IN DEVELOPMENT OF REGIONAL ECONOMY - Muhtarova, K. S.; Myltykbaeva, A. T. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Қазақстанның экономикасын ары қарай дамыту үшiн инновациялық өлкенiң деңгейiнiң жоғарылатуыбойынша шара осы бапта қарастырылған.***В данной статье рассмотрены меры по повышению уровня регионального инновационного развития РК.