THE IMPORTANCE OF SUSTAINABLE ENERGY DEVELOPMENT IN KAZAKHSTAN. - Danabayeva, R. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада ҚР экономикасының энергетикалық секторының тұрақты дамуының мәселелері мен негізгісұрақтары қарастырылған. Соңғы кездері тұрақты даму экологиялық шектемелерді есепке ала отырып, елэкономикасының тұрақты өсуімен немесе тұрақты жағдайымен сипатталуда.***В этой статье рассмотрены вопросы и проблемы устойчивого развития энергетического сектора экономики в РК. В последнее время устойчивое развитие отождествляют со стабильным состоянием или устойчивым ростом экономики страны, подчеркивая при этом необходимость экологических ограничений.