СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ СИСТЕМЫ БУХГАЛТЕРСКОГО УЧЕТА В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН - Султанова, Б. Б. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Казақстан Республикасында бухгалтерлік есеп жүйесінің даму бағыттары қарастырылған.