ОЦЕНКА ПЛАТЕЖЕСПОСОБНОСТИ И ЛИКВИДНОСТИ БАЛАНСА ПРЕДПРИЯТИЯ. - Искаков, А. К. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада ұйымның төлемқабілеттілігі мен баланс өтімділігін бағалау əдестері жан-жақты қарастырылған.Ұйымның төлемқабілеттілігін талдаумен байланысты теориялық жəне əдістемелік мəселелердің кешені көрсетілген.