ҚАЗАҚСТАНДАҒЫ БІЛІМ БЕРУ МЕКЕМЕЛЕРІН ҚАРЖЫЛАНДЫРУ ТЕТІГІНІҢ ҚҰРЫЛЫМДЫҚ ЭЛЕМЕНТТЕРІ - Касенуалиева, З Е (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
В данной статье рассматривается мехнизм финансирования образование в Казахстане и его составные элементы.