К ВОПРОСУ ГОСУДАРСТВЕННОЙ ИННОВАЦИОННОЙ ПОЛИТИКИ. - Жумабекова, А. О. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақала Қазақстан Республикасы мемлекеттік инновациялық саясат мəселесіне арналған. Мақалада ағындағы жағдай қаралады жəне елдің инновациялық белсендікке ықпал ететін факторлары мен олардың талдауы жасалады.